دیدار دانش پژوهان کارشناسی با مدیر گروه تفسیر و علوم قرآن

ديدار دانش پژوهان مقطع کارشناسی گروه تفسير و علوم قرآن با مدير گروه

دانش پژوهان مقطع کارشناسی ورودی سال های 1398-1401 گروه تفسير و علوم قرآن شنبه 14 آبان ماه سال 1401 با حجت الاسلام و المسلمين دکتر اسماعيل سلطانی مدير گروه تفسير و علوم قرآن مؤسسه امام خمينی (ره) ديدار کردند.

در اين ديدار ابتدا حجت الاسلام و المسلمين دکتر سلطانی در بياناتی ضمن خير مقدم به دانش پژوهانی که در سال جديد به وارد مؤسسه شده اند فرمودند: رشته تفسير بهترين رشته هاست چون موضوع آن کلام الهی است و اهميت و ارزش هر چيزی نسبت به موضوع آن سنجيده می شود. ايشان افزودند از امتيازات اين رشته اين است که خستگی در آن وجود ندارد زيرا سر و کار افراد با قرآن است که کلام الهی است.

پس از بيانات حجت الاسلام دکتر سلطانی دانش پژوهان به بيان سؤالات و پيشنهادات خود پرداختند سپس حجت الاسلام دکتر سلطانی به سؤالات دانش پژوهان پاسخ گفتند.