انتشار کتاب «فرایند تفسیر موضوعی»

كتاب «فرایند تفسیر موضوعی» با تلاش پژوهشگر ارجمند حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفی کریمی نگارش يافته و در 204 صفحه  توسط انتشارات سمت با همکاری انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)  در سال 1401 منتشر شده است.

معرفی کتاب

قرآن کریم آخرین برنامه زندگی الهی است و یکی از ویژگی‌های برجسته آن، جامعیت و گستردگی قلمرو موضوعی آن است. بهره‌مندی از هدایت این هدیه آسمانی تنها در سایه آگاهی از معارف آن و عمل به احکام آن میسر خواهد بود. این امر با تفسیر موضوعی یعنی با فهم درست و استخراج دیدگاه قرآن در زمینه‌های مختلف محقق خواهد شد. در این نگاشته، با هدف فراهم‌سازی زمینه نظریهپردازی قرآنی و بهره‌مندی هرچه بیشتر از قرآن کریم، فرایند تفسیر موضوعی بررسی می‌شود.

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته الهیات (علوم قرآن و حدیث ـ تفسیر) در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «تفسیر موضوعی قرآن» به ارزش 2 واحد و قابل استفاده برای دروس «مبانی و روش‌های تفسیر قرآن» و «روش تفسیر قرآن» هرکدام به ارزش 2 واحد در همین مقطع تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.